Uudet viinitynnyrit valmistetaan vanhoja perinteitä kunnioittaen, perinteisellä rakenteella, mutta hyödyntäen uusia koneita saaden laadun pysymään tasaisena.

Uudet viinitynnyrit

Uudet viinitynnyrit valmistetaan vanhoja perinteitä kunnioittaen, perinteisellä rakenteella, mutta hyödyntäen uusia koneita saaden laadun pysymään tasaisena.
Uudet tynnyrit tehdään tammesta ja kastanjasta. Kevyemmät mallit valmistetaan männystä, kestävyyden ja käytön ollessa erilainen. Jos tarpeesi on suurempi projekti ja olet kalustamassa kokonaisuutta, ole yhteydessä, laita tiedot sekä toiveet, niin teemme tarjouksen sopivasta kokonaisuudesta! Eri puulajeilla on erilainen kestävyys ja käyttötarkoitus. Tammi on tynnyripuuna kestävin ja käytetyin, viinin kannalta paras puulaji.
- Tammessa kypsytetyn punaviinin mausta voi löytää niin sanottua tammisuutta, joka ilmenee esimerkiksi tammena, vaniljana, toffeena, suklaana, seetripuuna tai savuna.
Tynnyrikypsytys pehmentää punaviinin omaa tanniinisuutta, joka on peräisin rypäleiden kuorien ja siementen parkkihapoista.

Aktiiviset suodattimet